Syster P AB är ansvarig för denna webbplats. Sekretesspolicy

Företaget är registrerat i Stockholm, Sverige. Syster P är medveten om vikten av att skydda sekretessen för personlig och finansiell information. För att skydda den information du ger oss har vi instiftat strikta riktlinjer och säkerhetsåtgärder.

Vad är cookies?

Cookies eller kakor, är små textfiler som sparas på din dator, telefon eller surfplatta när du besöker webbplatsen. Kakorna hjälper webbplatsen att komma ihåg dina inställningar (t.ex. användarnamn, språk, textstorlek och andra förhandsval) under en viss tid. Tanken är att du inte ska behöva göra om inställningarna varje gång du går in på webbplatsen eller bläddrar mellan olika sidor.

Kakorna är inte helt nödvändiga för att webbplatsen ska fungera, men de gör det lättare för dig att söka information. Du kan ta bort eller blockera kakorna, men i så fall får du vara beredd på att webbplatsen inte fungerar optimalt. Kakorna används inte för att identifiera dig som person utan kakorna används bara i de syften som nämns här.

Generell Sekretesspolicy

Syster P AB är ansvarig för denna webbplats. Syster P är medveten om vikten av att skydda sekretessen för personlig och finansiell information. För att skydda den information du ger oss har vi instiftat strikta riktlinjer och säkerhetsåtgärder. Syster P samlar endast in och lagrar de personuppgifter som krävs för den specifika behandlingen. Det gäller mängden data som samlas in, hur den behandlas, vilka som har tillgång till uppgifterna samt hur länge de sparas

Syster P AB sparar ALDRIG några uppgifter gällande ditt kort. Syster P hanterar personuppgifter enligt GDPR som är en uppdatering av tidigare PUL (Personuppgiftslagen) som infördes i maj 2018. GDPR innebär att det inte längre bara är namn, adresser, emailadresser etc som berörs, utan allt som kan användas vid identifieringssyfte, inklusive IP adresser och Cookie ID räknas som personuppgifter. Syster P behandlar dessa uppgifter därefter. Därmed krävs ett aktivt samtycke för cookies-användning. Detta godkänner du första gången du besöker hemsidan genom att klicka på ”jag förstår” i cookies-rutan. Om du inte godkänner cookies ändrar du inställningarna i din webbläsare.

När du handlar på vår webbplats www.systerp.com godkänner du att vi bearbetar och använder inlämnade personuppgifter i enlighet med denna sekretesspolicy. Sekretesspolicyn gäller för alla personuppgifter som samlas in eller används av Syster P. Det är viktigt att du läser och förstår vår sekretesspolicy innan du använder våra tjänster.

Hur vi använder informationen

Vi använder informationen för att förbättra och anpassa din shoppingupplevelse hos oss och för att kommunicera med dig i enlighet med denna policy. Syster P använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta på sajten godkänner du att ta emot alla cookies på Syster P sidor.

Om du delger oss din personliga information, antingen via vår webbplats, genom kommunikation via email, chatt eller sociala medier, kommer vi med ditt medgivande använda den informationen. Detta användandet innebär att du enkelt ska kunna registrera dig på vår webbshop för att administrera tjänster på vår webbplats, för att behandla de beställningar du gör hos oss och för att hålla dig informerad om speciella events och/eller kampanjer. I övrigt använder vi den information du ger oss för att se över vår prestation och för att förbättra våra tjänster och vår service till dig samt för att kommunicera med dig om du gjort en beställning.