Om oss

Vi är två systrar med en gemensam historia och gemensamma intressen. Med vår design förmedlar vi våra berättelser från världens alla hörn. Vi är stolta över att få bidra till att kvinnor känner sig lite vackrare. Känslan för god design som ligger i tiden och gott hantverk genomsyrar allt vi gör.

En bakgata i New Delhi. En aveny i New York. En gångbro i Kambodja. Inspirationen till vår design hämtar vi från ett resande liv. Allt började 2006 under ett besök i Shanghai, där vi inspirerades av stadens enorma marknad för pärlor och halvädelstenar.

Vi tog med oss inspirationen hem till Stockholm, där vi ställde ut våra första smycken. Responsen överträffade alla våra förväntningar, så vi fortsatte. Idag gör Syster P smycken och modeaccessoarer och finns i ett flertal länder. Resmålen och glädjen guidar oss fortfarande. Och vi vill att du ska känna samma lycka när du använder något från Syster P som vi kände när vi skapade det. Det är något personligt. Det är Syster P.

«Med vår design förmedlar vi våra berättelser från världens alla hörn»

Emma Haegerström, Creative Director och grundare

Vi brinner för det vi gör och för gediget hantverk där varje detalj är väl omhändertagen. Vi vill alltid erbjuda det där lilla extra som får dig att sticka ut i mängden och känna dig speciell. Både genom vår personliga design men också för att våra upplagor alltid är begränsade. Vi månar om våra kunder och lägger stor vikt vid att vara lyhörda, nära och tillgängliga. Hög kvalitet handlar för oss inte bara om våra produkter och materialval utan lika mycket om hur vi bemöter våra kunder och den servicegrad vi håller. Vi har öga för detaljer och lämnar inget åt slumpen och det skall alltid kännas rätt att bära våra produkter.

«Vi drivs av lust och ambition att kunna dela med oss till många av det vi tycker om»

Annikki Schaeferdiek. VD och grundare

Vi är aldrig riktigt nöjda. Vi har en inbyggd strävan att alltid försöka överträffa förväntningarna i varje led och genom hela kedjan. Vi är övertygade om att det ibland är värt en omväg. Omtanke i både stort och smått. Från design och produktupplevelse till service och leveranssäkerhet. Du skall alltid kunna lita på oss.

För en god sak