Villkår

Syster P AB (556361-3925) bedriver verksamheten för systerp.se och följande villkor gäller för samtliga beställningar från systerp.se

Leverans

Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar. Vid högsäsong och röda dagar kan det förekomma längre leveranstider.  Alla leveranser sker med DHL till ditt valda utlämningsställe. För paket som ej hämtats ut debiteras en avgift på 249 kr. Avgiften motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet, samt kostnaderna att mottaga det i retur. Om du ångrat dig när paketet redan har skickats från oss, måste du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe och därefter skicka tillbaka det. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ej uthämtat och debiteras därefter.

Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för de eventuella prisfel som kan uppstå. Ibland händer det att varor som du beställt inte finns i lager och blir restnoterade. Det skickas då ett mail till dig inom 1-3 dagar. Kontakta oss om du vill annullera din restnotering eller om du har frågor kring leveranstider etc.

Betalningsvillkor

Moms på 25% ingår i alla priser. Inga avgifter tillkommer förutom de som står i varulistan när du genomfört ditt köp. Du har möjlighet att välja vilket betalsätt som passar dig bäst. Vi erbjuder flera betalningsalternativ via Klarna Checkout. Läs mer om deras villkor här.

Du har även möjlighet att betala med Paypal. Läs mer om deras villkor här.

Byten & returer

Ångerrätt
Vi vill att du ska vara nöjd med ditt köp från Syster P, därför ger vi dig alltid öppet köp i 14 dagar. Det enda villkoret är att varan kommer tillbaka i originalskick, dvs oanvänd och i samma skick som du fick varan levererad. Varan ska skickas tillbaka i originalförpackning och med eventuella märkestags, väl emballerad. Du står själv för returportot. Kom ihåg att det är du som kund som ansvarar för returen fram till att vi har mottagit och registrerat den, så spara alltid ditt inlämningskvitto.

Reklamation

Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Skulle du trots det få en defekt eller fellevererad vara ber vi dig att inom 14 dagar från att du mottagit varan returnera den, så hjälper vi dig vidare med ärendet. Vi står självklart för frakten vid felleveranser och reklamationer.

Skicka eventuella returer eller reklamationer till:

Syster P
Döbelnsgatan 40
113 52 Stockholm

Glöm ej bifoga namn och ordernummer vid retur.

Reklamationsrätten täcker varor som är felaktiga enligt gällande konsumentskyddslagstiftning. Reklamationer som görs inom två månader från det att du upptäckt felet anses alltid ha lämnats i rätt tid. Du har 1 års garanti på varor beställda på systerp.se.

Återbetalning

Faktura – Har du inte hunnit betala fakturan behöver du inte göra det vid godkänd retur. Skulle du redan ha betalat fakturan kommer beloppet återbetalas till dig inom 30 dagar efter vi har mottagit och godkänt returen. Kontakta Klarnas kundtjänst vid eventuella frågor kring fakturan.

Kortbetalning – Om du betalat med bankkort/betalkort så återför vi pengarna till ditt konto. Normalt tar det ca två veckor från att du skickat din retur till oss innan du erhåller eventuell återbetalning. I undantagsfall kan det ta upp till 30 dagar för återbetalning.

PayPal -Återbetalning görs antingen till ditt PayPal-konto alternativt till ditt kort beroende på betalningsmetoden du använde vid köpttillfället. Vid återbetalning till PayPal-konto är beloppet dig tillhanda så fort vi godkänt returen. Återbetalning till kort kan ta ytterligare upp till 3 bankdagar.

Force Majeure

Syster P hålls inte ansvariga för omständigheter som för oss är utom kontroll, till exempel men inte uteslutande, allmän arbetskonflikt, krig, eldsvåda, terroristattack, ändrad myndighetsbestämmelse eller hårt väder. Dessa omständigheter ska utgöra befrielsegrund som medför befrielse från skadestånd och andra påföljder.

Vanliga frågor och svar