Hållbarhet

Vi är två systrar med en gemensam historia och gemensamma intressen. Med vår design förmedlar vi våra berättelser från världens alla hörn. Vi är stolta över att få bidra till att kvinnor känner sig lite vackrare. Känslan för god design som ligger i tiden och gott hantverk genomsyrar allt vi gör.

Att jobba med Syster P

Vi vill att alla som jobbar med oss gärna ska gå till jobbet. Målet är att vi kommer på morgonen fulla av energi, och går hem på kvällen med minst lika hög energinivå. Alla ska ha de bästa förutsättningarna för att göra sina jobb och utvecklas under arbetsdagen. Våra värdeord som vi arbetar efter är:

ÄKTA

Vi är på riktigt. Vi är två systrar med en gemensam historia och gemensamma intressen. Med vår design förmedlar vi våra berättelser från världens alla hörn. Vi är stolta över att få bidra till att kvinnor känner sig lite vackrare. Vi älskar det vi gör och gör aldrig avkall på det vi tycker är viktigt. Känslan för god design som ligger i tiden och gott hantverk genomsyrar allt vi gör.

PASSION

Vi drivs av en passion för vackra saker. Vi lever vår dröm och vårt skapande utgår från en ständig resa i tanken jorden runt. Vi utforskar för att hitta nya platser, nya saker eller nya företeelser som kan inspirera oss. Vi vågar utmana oss och testa gränser. Vi måste våga misslyckas för att lyckas.

PERSONLIG

Nära dialog och personligt bemötande bygger bra relationer och lojala kunder. Vi står för

transparens, öppenhet och ett tätt samarbete över gränser med våra leverantörer, partners, kunder och medarbetare. Det är i det samspelet och genom att vara lyhörda vi bäst kan förstå varje målgrupps behov och önskemål.

WALK THE EXTRA MILE

Vi är aldrig riktigt nöjda. Vi har en inbyggd strävan att alltid försöka överträffa förväntningarna i varje led och genom hela kedjan. Vi är övertygade om att det ibland är värt en omväg. Omtanke i både stort och smått. Från design och produktupplevelse till service och leveranssäkerhet. Du skall alltid kunna lita på oss.

När alla jobbar mot gemensamma mål och planerar sitt arbete självständigt får vi en sund och trygg arbetsmiljö, där alla kan utvecklas. Bästa sättet för företaget att nå våra mål är att varje person får utvecklas inom sitt område och dit hen själv strävar. Vi driver många mindre och större projekt med förändringar förbättringar, där alla bidrar med sin kompetens, sina idéer och sin energi.

Varje år tar vi emot ett antal praktikanter från olika utbildningar. Att få göra sin praktik hos ett företag, med egna ansvarsområden och en utsedd handledare, är ett bra sätt att få lära sig hur det är att arbeta i ett yrke, att utöka sitt kontaktnät och skaffa sig viktiga erfarenheter inför starten på yrkeslivet. För oss som företag får vi ta del av nya kunskaper, nya sätt att ta sig an olika uppgifter och vi får en möjlighet att lära känna möjliga medarbetare på ett naturligt sätt, och se hur de fungerar i olika arbetssituationer.