Hållbarhet

Vi är två systrar med en gemensam historia och gemensamma intressen. Med vår design förmedlar vi våra berättelser från världens alla hörn. Vi är stolta över att få bidra till att kvinnor känner sig lite vackrare. Känslan för god design som ligger i tiden och gott hantverk genomsyrar allt vi gör.

Vår vision

 

Syster P ska vara en självklar del av vardagsgarderoben för kvinnor över hela världen

 

På vägen mot vår vision ska vi göra allt vi kan för att skapa ett hållbart företagande, där vårt klimatavtryck är så litet som möjligt, samtidigt som vårt avtryck i samhället i form av arbetstillfällen, personlig utveckling, tillväxt och passion är så stort som möjligt.

Vi som startade Syster P är Emma Haegerström, Creative Direcor, och Annikki Schaeferdiek, VD. Vi älskar att driva företag, och det här är varför.

PASSION

Syster P föddes ur lust och glädje under en weekendresa till Shanghai 2006. Hänförda av stadens pärlmarknad med färgsorterade ädelstenar i långa rader la vi grunden för en önskan att dela det vi gillar med fler. Många fler. Skaparglädjen och kärleken till vackra saker har guidat oss sedan dess. Ca 150 000 smycken från Syster P förgyller varje år en kvinnas vardag. Särskilt glada är vi över att stå överst på många konfirmander och studenters önskelista, vi vill finnas där för kommande generationer.

UTVECKLING

Vi drivs av ständig utveckling. Vi verkar i en bransch som genomgått en stor förändring, både i konsumtionsmönster och i marknadsföringskanaler vilket manar oss att ständigt förbättra och förnya oss. Vi engagerar oss helhjärtat i de nya unga medarbetare som söker sig till Syster P-familjen. Det är med sann glädje vi delar med oss av våra erfarenheter och tar del av en ny generations drivkraft. Vi lär av varandra och bygger vårt bolags framtid.

ANSVAR

I vårt företagande lämnas ingenting åt slumpen. Vi värnar om vår omvärld och vill göra gott. Vi arbetar systematiskt med vårt hållbarhetsarbete, i allt från design och produktion till transporter, arbetsmiljö, välgörenhet, återvinning och personlig utveckling.