Beloved Guide

Beloved-kollektionen firar 10 år!
Kollektionen består av tidlösa och personliga bokstavssmycken som passar till allt. Skapa dina egna kombinationer eller ge bort ett personligt bokstavssmycke till en person du vill göra lite extra glad – det är garanterat den perfekta presenten! Beloved-kollektionen är som alla våra smycken tillverkade av 100% återvunnet silver för att värna om miljön.

Letar du efter inspiration för att få till ditt perfekta halsband? Läs vår Beloved Guide för att få tips på fina kombinationer och unika looks.

Gold letter necklaces with both small and big letters, get tips on how to style them in our Beloved Guide

 

Välj dina bokstäver

Vår Beloved-kollektion med klassiska bokstavsberlocker påminner oss om de personer vi älskar – föräldrar, barn, syskon, partners, bästa vänner eller oss själva. Börja därför med att välja vilka bokstäver du vill bära runt halsen.

Small letter pendants from our Beloved Collection

Blanda stora och små bokstäver

Beloved Letters kommer i två olika storlekar, Big och Mini. De passar perfekt att bäras tillsammans – både på samma kedja eller i en kortare respektive längre kedja för en mer maxad look.

Gold letter necklaces with both big and small letters, on two different chains

Kombinera guld och silver

Våga sticka ut! Blanda guld och silver – kombinationen gör ditt halsband unikt och passar dig som älskar att bära både guld och silver.

Letter necklaces with combinations of both silver and gold

Addera berlocker

Lägg till en extra berlock med din favoritsymbol på ditt halsband. I Beloved-kollektionen finns små hjärtan, stjärnor, månar samt olika infattade stenar som verkligen ger ditt smycke det där lilla extra!

Letter necklaces with combinations of different pendants

Glöm inte att tagga @syster_p på instagram och visa oss din personliga kombination!

Read Next Article